Bibliotheek

In onze wachtkamer vind u een uitgebreide collectie van boeken die te maken hebben met gezondheid. Zo vind u boeken over gezonde voeding, kookboeken met gezonde voeding, de bouw van het menselijk lichaam, de werking van onze spijsvertering en verschillende ziektebeelden en nog veel meer.

Als u geïnteresseerd bent, bied Beter Osteopathie u de mogelijkheid boeken te lenen zodat u ze gratis kunt lenen om ze thuis op uw gemak te lezen. Ook kan het voorkomen dat uw osteopaat u een specifiek boek adviseert in relatie tot uw klachten. Bladert u ze liever eens door in wachtkamer dan bent u uiteraard van harte welkom!

Hieronder staan enkele boeken die we tot onze beschikking hebben;

  • De mooie voedselmachine – Giulia Enders
  • Je darmen zijn de belangrijkste adviseur van ons brein. Als je lekker in je vel wilt zitten, gelukkiger wilt leven en gezond oud wilt worden, moet je dan ook goed voor je darmen zorgen.

  • Alles draait om je hormonen – Rineke Dijkinga
  • Dit boek leert je hoe je met voeding en leefstijl belangrijke hormonen in je lichaam positief kunt beïnvloeden. Om preventief aan je hormonale gezondheid te werken is dit boek ook een absolute aanrader.

  • De voedselzandloper – Kris Verburgh
  • In dit boek bewijst arts Kris Verburgh dat gezond eten van groot belang is bij het jong houden van je lichaam en de preventie van ziektes. De voedselzandloper is gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten over voeding en het verouderingsproces. Nog nooit werd zo duidelijk uitgelegd dat wat we eten bepaalt hoe snel we verouderen.

Nieuwsgierig? Neem gerust eens een kijkje in onze wachtkamer of er voor u ook een interessant boek tussen staat!