Op deze pagina vindt u meer informatie over de tarieven en verzekering van Osteopathie.

Tarieven

De kosten van een consult bij Beter Osteopathie voldoet u na afloop ervan met uw betaalpas. U ontvangt na betaling uw factuur op papier, zodat u (digitaal) kunt declareren bij uw zorgverzekeraar.

Dit zijn de tarieven van Beter Osteopathie: 

Tarieven 2024

intake (eerste consult, een uur)€ 98
vervolgbehandeling (per consult, drie kwartier) € 84


Verzekeringen en vergoedingen

 

Osteopaten Brenda de Blaeij, Caroline Moreels en Benthe Kasper zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) en geregistreerd bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). Hierdoor worden behandelingen geheel of gedeeltelijk vergoed door alle verzekeraars, mits osteopathie is opgenomen in de polis onder aanvullende verzekering.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling van de osteopaat in de aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk. Dit is uiteraard afhankelijk van de verzekeraar en de afgesloten polis. Lees uw polisvoorwaarden door om zeker te zijn of u verzekerd bent, hoeveel behandelingen u vergoed krijgt of tot welk bedrag u verzekerd bent. Vindt u de informatie in uw polisvoorwaarden niet duidelijk, neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Klik hier voor een complete lijst van zorgverzekeraars en hun vergoedingen bij een aanvullende verzekering.

Let op! Osteopathie valt niet onder het zogeheten ‘eigen risico’. Het eigen risico geldt alleen voor medische kosten die onder de basisverzekering vallen. Osteopathie wordt vergoed uit de aanvullende verzekering en telt dus niet mee voor het eigen risico.