Beter Osteopathie heet u van harte welkom in de praktijk! Dit zijn enkele aandachtspunten voor uw en ons gemak. 

 • We zijn verplicht om uw identiteits- en administratieve gegevens in onze administratie op te nemen. Bij Beter Osteopathie nemen wij de bescherming van persoonsgegevens van onze klanten zeer serieus. Wij hebben dan ook alle passende maatregelen genomen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang en andere belangrijke zaken tegen te gaan. Wij zijn niet verplicht uw huisarts in te lichten over uw diagnose of behandeling.Wij lichten uw huisarts of andere zorgprofessionals alleen in wanneer u daar nadrukkelijk om vraagt. Aan derden wordt geen informatie verstrekt, tenzij u daar zelf van tevoren schriftelijk toestemming voor geeft. 
 • Neem bij iedere behandeling een badlaken of grote handdoek mee. 
 • U kunt uw consult alleen met betaalpas of contant betalen. U ontvangt uw factuur op papier, zodat u direct (digitaal) kunt declareren bij uw zorgverzekeraar. 
 • De boeken en tijdschriften in de wachtkamer kunt u ter plekke lezen of in overleg met uw osteopaat voor een korte periode lenen. 
 • Beter Osteopathie is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw persoonlijke eigendommen, breng ze daarom altijd mee naar de behandelkamer. 
 • Uw osteopaat hoort het graag als u tevreden bent. Heeft u een klacht? Uw osteopaat hoort het uiteraard graag van u. Bespreekt u eventuele klachten altijd zo open mogelijk met uw osteopaat. Komt u er samen niet uit? Uw osteopaat is verplicht om klachten in behandeling te nemen en tot een oplossing te komen. Daartoe kan uw osteopaat zich richten tot een onafhankelijke klachtenfunctionaris. Hiervoor is hij/zij aangesloten bij het Nederlands Register voor Osteopathie (NRO). U vind de brochure in de informatiemap in de wachtkamer of wend u tot het NRO secretariaat (030-3040015). 
 • Vanwege de hygiëne is het meebrengen van huisdieren niet toegestaan. 
 • Zonder uw toestemming worden geen persoonsgegevens aan derden verstrekt. 
 • Uw geregistreerde e-mailadres kan gebruikt worden voor het verzenden van een nieuwsbrief van Beter Osteopathie (frequentie 3-4 keer per jaar), bij het zelf digitaal invoeren van uw gegevens gaat u automatisch akkoord met ontvangst van de nieuwsbrief. Uiteraard kunt u expliciet aangeven de nieuwsbrief niet te willen ontvangen, of kunt u zich uitschrijven in de nieuwsbrief zelf. 
 • Door gebruik te maken van onze diensten verklaart u zich akkoord met dit praktijkreglement.

  Privacyverklaring gegevensverwerking